Elon Musk har en masse mål i livet og opnår dem i et hurtigt tempo. Han har elektrificeret bilindustrien. Han automatiserer endda kørslen og laver Tesla-biler uden rat eller pedaler. (Note 1) Han har udviklet den eneste menneskelignende robot, der lærer, mens den observerer ved hjælp af AI – Optimus. (Note 2) Han har med succes udviklet en hjerne-computer interface – Neuralink – som i sidste ende kan genoprette tabt funktionalitet som syn og hørelse. (Note 3) Han har udviklet og distribueret Starlink-satellitsystemet i rummet, hvilket gør internettet tilgængeligt over hele verden (hvilket Ukraine er evigt taknemmelig for).

Men hans baby er SpaceX.

At kolonisere til Mars
Musk ønsker at gøre menneskeheden til en interplanetarisk art, og for at gøre dette skal der (efter hans opfattelse) udvikles raketsystemer, der kan sende et stort antal mennesker ud i det ydre rum – og som en førsteprioritet bliver det Mars. Så han har udviklet SpaceX Starship. (Note 4) Denne er dobbelt så stor som den største raket, der nogensinde er blevet opsendt. Musk, der er berygtet for at annoncere umulige deadlines, forventer at få astronauter til Mars i 2029. Han har også sagt, at han planlægger at dø på Mars.

Det gør han sandsynligvis, og her er hvorfor.

Elon Musk horoscope

Elon Musk: 28. juni 1971. kl. 7.30, Pretoria, Sydafrika

Hvis du vil til Mars, burde Mars måske være stærk i dit horoskop? Musks Mars er på 20.54 Vandbæreren. Da Musk var 12, gik Mars gik retrograd ved progression på 21.57 Vandbæreren, og vendte tilbage til sin fødselsposition i en alder af 25. Så i mange år gik Mars ingen steder, men forblev i seskvikvadrat til Solen (med en orbis på 1 bueminut ved fødslen! ). Med Mars på 8. husspids, er det en ret voldsom indflydelse. Han blev faktisk banket sønder og sammen af andre børn i skolen og gennemgik ekstreme fysiske prøvelser i det hvide macho Sydafrika i 70’erne og 80’erne, forværret af sin far, som ikke havde sympati for svage unger. Ikke underligt, at han ønsker at forlade Jorden.

Efterhånden som Mars ved progression går retrograd, forener den sig langsomt med den nordlige knude i Vandbæreren, som afspejle hans mission om koloniseringen af rummet. Konjunktionen med radix og progressiv Måneknude sker i en alder af 50-52 (i 2023), hvilket spænder over erhvervelsen af Twitter og den første Starship-raket. For at nå Mars ville det være rart, hvis Mars fortsatte retrograd til trigonen til Uranus på 9.26 Vægt, men faktisk vender Mars direkte klokken 11.52 Vandbæreren, når Musk er 73 år gammel. Men som du kan se i grafen, danner Mars en trigon til progressive Uranus fra midten af 2030’erne til begyndelsen af 2050’erne.

Elon Musk progressions

Elon Musk progressions

Det er denne periode, at der vil være succesfulde missioner til Mars. Musk vil være 80+ i slutningen af denne periode, så måske kan han udleve sin alderdom på den røde planet. Da transit Pluto kommer på hans Mars fra 2036-2037, vil den første ekspedition finde sted. En nøgledato er Mars stationær direkte på 20.07 Tyren (i kvadrat til Musks Mars) i december 2037. Det er en periode, hvor Mars er tæt på Jorden. Der kan være en mulig ekspedition til Jupiter lidt senere, når Jupiter er stationær direkte kl. 21.25 Løven (i opposition til Musks Mars) i april 2039.

Aspergers
Der er folk, der spekulerer på, om Elon Musk faktisk kommer fra en anden planet, fordi han er et meget mærkeligt individ. Han lavede computer programmer, før han var 10 år gammel, og solgte sit første computerspil, da han var 13. Som barn ville han gå i dvæle i minutter ad gangen, og det gør han stadig. En af hans partnere kalder det “batch-processing”, som er, når en computer behandler blokke af information i en enkelt proces. Han er meget direkte og endda grov, uden en fornemmelse af, hvordan det, han gør, påvirker andre. Han driver sine arbejdere gennem ekstreme processer, i det han kalder ”surges”. Enten er de med ham, eller også vil han “acceptere deres opsigelse”. Han mener, at 100 krigere kan gøre tingene hurtigere og bedre end 1000 almindelige dygtige arbejdere. Og han gennemgår den samme proces, idet han sover under sit skrivebord, på sofaen, på taget – hvor end hans seneste forretningsprojekt fører ham hen. På den måde præsterer han og dem, der kan klare at arbejde sammen med ham, det umulige.

Dette tilskrives hans Aspergers syndrom, som han med glæde indrømmer til, og som hans adskillige koner/partnere kan vidne om. Denne form for autisme producerer ofte meget intelligente og drevne individer, som ikke er hæmmet af bekymringer om, hvordan andre mennesker har det. Musk er dog ikke uden empati, hvilket generelt kommer til udtryk i hans bekymring for, hvor verden er på vej hen, og hans udtalte tilknytning til sin familie og – øh – 11 børn.

Sirius
Musk flyttede til Canada, da han var 17 (og derefter til USA et par år senere), da hans progressive Ascendant flyttede fra Krebs til Løvens tegn, hvilket aktiverede hans Saturn-Neptun opposition. Hans tiltrækning til Amerika skyldes, at hans Ascendant på 13.29 Cancer er præcis på USA-solen på 13.19, ligesom hans Merkur også er. Hans ankomst til USA faldt sammen med Merkur progressive på den Sydlige Måneknude i Løven. USA er, hvor Musk udlever sin skæbne og finder berømmelse og rigdom. Sydafrika forsøger, siger Musk selv, at dræbe ham. (Da han vendte tilbage på ferie i år 2000, fik han en ondartet malaria og var meget tæt på at dø).

Denne grad er, hvor den klareste stjerne på nattehimlen – Sirius – er at finde. Det er fremtrædende på nattehimlen på den sydlige halvkugle, hvor Musk selvfølgelig blev født. Sirius ved Musks fødsel var på 13.41 Krebs. Den siges at være af Jupiter og Mars natur. Det giver ære, berømmelse, rigdom, glød, trofasthed, hengivenhed, lidenskab og vrede, kvaliteter som Musk besidder i overflod. Det kan også være, at det stærke eftertryk på Sirius er det, der får Musk til at tænke på menneskeheden som interplanetarisk.

Familie og børn
Musks bedsteforældre var eventyrere, der lancerede 12 ekspeditioner i deres eget fly i et forsøg på at finde en mytisk forsvunden by i Kalahari-orkenet, og de tog ofte Musks mor Maye med sig. Maye har haft en 50-årig karriere inden for mode og iværksætteri. Musks far var lidt af en slyngel, hvis liv havde mange op- og nedture. Han havde en smaragdmine, indtil han mistede den, kørte rundt i en Rolls, indtil han mistede den, og i sidste ende fremmedgjorde sin familie gennem sin ekstreme synspunkter, ikke mindst konspirationsteorier om Demokrater, 9-11, Covid osv.

På universitetet i Californien mødte Musk Justine Wilson, som han giftede sig med i 2000, da hans IC progressive kom på Jupiter og sextil Pluto. Dette var også tidspunktet, hvor han blev købt ud af det firma, han dannede – PayPal – og i 2002, da eBay købte PayPal, tjente Elon Musk 180 millioner dollars. Efterfølgende investerede han 100 millioner dollars i SpaceX og 70 millioner dollars i Tesla, på et tidspunkt hvor hans progressive Descendant gik over radix Mars.

Hvis 2002 virker derfor som et godt år for Musk, var det ikke. Elon og Justines første barn blev født og døde kun 10 uger gammel af pludselig spædbarnsdøds syndrom. (Descendanten på Mars i 8. Hus). De fik senere tvillinger via IVF – Griffin og Vivian. Yderligere to børn blev født, før de gik fra hinanden i 2008. Vivian kom ud som transkønnet i juni 2022, adopterede sin mors efternavn og erklærede:
“Jeg bor ikke længere sammen med eller ønsker at være i familie med min biologiske far på nogen måde, form eller form ”.
For Musk, en Krebs med Krebs Ascendant, gjorde det ondt.

Det er klart, at Saturn i opposition til Neptun i 5. hus i Musks fødselshoroskop viser en del sorg forbundet med børn. Musk mener, at en af de mange eksistentielle trusler mod menneskeheden (sammen med kunstig intelligens og fossile brændstoffer) er den faldende fødselsrate, så han kan lide at rette op på. Jupiter er også i 5. hus, og dens nøjagtige sekstil til Pluto viser, ser det ud til, børnfødsler med en eksponentiel hastighed. Han bliver ofte far til to børn ad gangen.

I 2020 får han sit første barn med performancekunstneren Grimes (Claire Elise Boucher), som han døbte X Æ A-Xii. Han elsker virkelig barnet X og tager ham med overalt, inklusive bestyrelsesmøder, hvor han sidder og leger på bestyrelsesbordet. X lærte at tælle tidligt, men baglæns: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1… fordi han havde set så mange raketopsendelser med sin far.

Han har efterfølgende fået yderligere to børn med Grimes: Exa Dark Sideræl (normalt kaldet Y) og Tau Techno Mechanicus (Tau). Mellem Y og Tau fik Musk tvillinger via surrogat med Shivon Zilis, som driver Neuralink, hvilket forvirrede Grimes, men ikke ødelagde hendes forhold til Musk.

Det er 11 børn … indtil videre.

Kærlighed
Musk har Venus 19.23 Tvillingerne på 12. husspids i trigon til Mars 20.54 på 8. husspids. Selvom han var forfærdelig nørdet og genert som barn, som verdens rigeste mand har han en vis tiltrækningskraft. Dette aspekt i lufttegn sammen med de usædvanlige husplaceringer viser en distanceret holdning til parforhold og en form for naive tro på fri kærlighed. Hans første kone, Justine, som er en dygtig forfatter, hadede de sociale sammenkomster, hun skulle deltage i, hvor tech-bros havde deres tøser hængende i armene, og det var svært at få en interessant samtale men nogen. Da hun rejste, dyrkede Musk en interesse i yngre, men succesrige kvinder.

Efter skilsmissen havde Musk et forhold til Talulah Riley (som han giftede sig med, blev skilt og giftede sig igen og derefter skilt endnu en gang) og Amber Heard, som havde været gift med Johnny Depp.. Riley var en behagelig oplevelse, men Amber Heard blev beskrevet som giftig af Elons bror Kimbal, og forholdet var traumatisk for Musk, der gennemgik en dårlig periode med hende i 2017-2018. Han er i øjeblikket sammen med Grimes, som beskriver deres forhold som følger:

“Der er ikke noget rigtigt ord for det. Jeg ville nok omtale ham som min kæreste, men vi er meget flydende. Vi bor i separate huse. Vi er bedste venner. Vi ser hinanden hele tiden… Vi har bare vores egen ting i gang, og jeg forventer ikke, at andre forstår det.”

Det er en ret god beskrivelse af, hvordan det er at leve med Musks usædvanlige Mars-Venus trigon.

Raketter og biler
Som nævnt tidligere, da Musks Descendant kom på radix Måneknude og efterfølgende Mars, grundlagde han Tesla og SpaceX. Han blev rig på salget af PayPal, men så satsede han alt på disse virksomheders succes. Han var involveret på alle niveauer, mikrostyrede ingeniørprocesser og sov ofte på fabrikkens område. Det var ikke let at få lov til at affyre raketter som en privat virksomhed; det var svært at få tilladelse fra myndighederne. Det betød, at han måtte sende alt til en fjerntliggende Stillehavs ø og affyre raketterne derfra. Hans første tre opsendelser eksploderede kort efter takeoff.

På dette tidspunkt havde Tesla det virkelig svært. Hans kone havde en bilulykke, som blev en åbenbaring for hende, og hun ville ud af ægteskabet. Den økonomiske nedsmeltning startede, da Pluto trådte ind i Stenbukken i 2008, og Musk var på tovene. Han var løbet tør for penge, SpaceX havde endnu ikke lsucces, og Tesla, som på dette tidspunkt kun havde produceret den hurtige, men dyre Roadster, havde brug for investeringer, ellers ville den gå under. Neptun transit var på hans Mars i denne periode, og det så ud til, at hans drømme vil falde i grus.

Men, den 28. september 2008, blev Falcon 1-raketten opsendt med succes, og resten er historie. Jupiter var præcis på hans Descendant opposition Merkur, da dette fandt sted. NASA, som ikke længere havde kapacitet til at sende astronauter ud i rummet, tildelte SpaceX en ordre på flere milliarder dollar for leveringer til rumfærgen. SpaceX udviklede den første genanvendelige rocker-booster, som kunne vende tilbage og lande lodret, og 15 år senere kunne SpaceX sende fire gange så meget materiale ud i rummet end den næststørste rival, Kina.

Chief Twit
Købet af Twitter, som fandt sted med et tilbud den 14. april 2022 og, efter mange beklagelser og forsøg på at genforhandle tilbuddet, endelig den 27. oktober 2022, ser ud til at være den seneste manifestation af Musks risikovillighed. Mange mennesker, som han var tæt på, forsøgte at tale ham fra det. Selv Musk ville trække sig ud, da omfanget af det, han havde gjort, gik op for ham. Tesla-aktionærer truede med at sagsøge på grund af den skade, der kunne opstå for Tesla, fordi Musk ikke vil kunne varetage firmaets interesser.

Musk tror på absolut ytringsfrihed (i teorien), og han følte stærkt, at Twitter blev drevet af den venstreorienterede ”woke” elite, som havde en politik om at give mundkurve på folk, som teoretisk havde ret til at sige, hvad de ville. Musk bragte ingeniører fra SpaceX og Tesla for at strømline Twitter-administrationen. 80 % af medarbejderne blev fyret. Annoncører, der bidrog til hovedparten af Twitters indtægter, begyndte at forlade platformen og frygtede, med en vis begrundelse, at Twitter var ved at blive et giftigt miljø. Teslas aktier mistede over 50% af deres værdi inden for to måneder.

På det tidspunkt var Mars retrograd på 14.52 Vandbæreren sammen med den progressive nordknude på 14.34 Vandbæreren. Hans progressive MC havde nået 18 grader Tvilling, og var ved at komme på Venus på 19.23 Tvilling – meget passende til erhvervelsen af et kommunikationsnetværk. Merkur, som havde vendt stationær retrograd ved 10 Tvillinger i 2018 – en tid med enormt pres med leveringsplanen for Model 3 Tesla – var nu på 9 Tvillingerne og svævede rundt om fødselsmånen på 8.14 Jomfruen. Vox Populi – folkets stemme.

Musk kan lide alt, der har med bogstavet X at gøre. Han etablerede X.com i slutningen af halvfemserne, da det blev omdøbt til PayPal. Hans mål med Twitter, nu omdøbt til X, er at lave en platform som den kinesiske WeChat, som er en altomfattende platform, hvor folk kan chatte og foretage transaktioner store og små. Mange mennesker tror, at Musk vil fejle med X, og selv han har truet med at lade det gå konkurs. Men kan en mand, der på egen hånd har revolutioneret rummet og bilindustrien virkelig svigte? Personligt ville jeg købe aktier i Tesla og X, formelt kendt som Twitter, og forventer succes på lang sigt. (Note 5)

Verdens rigeste mand
Ser man på Musks fødselshoroskop, kunne man forvente kraftige indikatorer, der illustrerer hans succes. Den primære indflydelse er den nøjagtige Jupiter-Pluto sekstil. Når Jupiter og Pluto kombinerer harmonisk, er der mulighed for at erhverve rigdomme i en eksponentiel hastighed, for derefter at risikere at miste det hele, for derefter at genopstå og blive rigere. I Musks tilfælde peger Jupiter og Pluto på hans MC i et Finger of God-mønster, som er en klar indikator for professionel magt og rigdom.

Endvidere er Merkurs og Ascendentens position på Sirius og den amerikanske Sol en stor indikator for genialitet, mens hans Merkur i sekstil til og i gensidig reception med af Månen i Jomfruen, viser organisatorisk talent og evnen til at bore ned i detaljer. Selvfølgelig er hans barske kommunikation og manglende situationsfornemmelse, karakteristisk for Aspergers, sandsynligvis afspejlet af Solen og Merkurs firkant til Uranus i 3. Hus, men dette er også en del af hans genialitet. Den kreative brug af elektricitet kan meget vel være relateret til Mars i Vandbæreren i midtpunktet af, og bikvintil Merkur og Pluto … det er helt sikkert en sigende astrologisk signatur på autonomkørsel og elektriske biler.

Vil Musk nogensinde falde fra nåden, forladt af planetguderne? Han er en mand, der kender sine dæmoner og lider under dem, men lever sit liv i et sådant tempo, at de aldrig får fat. Han vil tweete – undskyld X’e – fra Mars inden for omkring 20 år.

Adrian Duncan. 11 oktober 2023

  1. Tesla uden styring eller pedaler: https://youtu.be/NKEisvnVo8g?si=DDa993trqRDMAogR
  2. Optimus robot: https://youtu.be/D2vj0WcvH5c?si=Od2Bqbyuzvn3KiZv
  3. Neuralink: https://youtu.be/6FJIrin9hbc?si=4w6P5fwXXgO0GOih
  4. SpaceX Starship: https://youtu.be/_krgcofiM6M?si=NK1DyO-jhCqvnfhk
  5. Information om Musk er hentet fra den stærkt anbefalede biografi “Elon Musk” af Walter Isaacson