I 1948 skrev George Orwell romanen Nineteen Eighty Four. Det siges at han vendte de sidste to chifre af lancerings-året om for at komme til tallet 1984 – en epoke hvor Big Brother var allestedsnærværende på utallige skjulte og synlige skærme. Den 4. maj 1984 blev Mark Zuckerberg født. I vores nye digitale tidsalder, hvor vi alle sammen bærer rundt på vores personlige skærm, eksisterer vi online i en verden, Zuckerberg har skabt: Facebook. Langt over en milliard mennesker bruger Facebook her i 2020. Og via hans filantropiske initiativ Internet.org har han planer om, at internettet blive tilgængeligt for alle. Så vil alle være på Facebook, og det er derfor ikke nogen dårlig ide at lære manden at kende samt at forstå hvad Facebook er i stand til.

Et Geni
Mark Zuckerberg er mere intelligent end gennemsnittet. Hans mor var psykiater og far tandlæge; de genkendt sønnens talent tidligt, placerede ham i en top privatskole og endda ansat en erfaren programmør for at undervise ham derhjemme. Da han kom på Harvard for at studere psykologi, havde han allerede skabt flere nyttige programmer. Han studerede også klassiske sprog og kunne tale og skrive fransk, latinsk, græsk og hebraisk. Senere, da han giftede sig med Priscilla Chan, lært han at begå sig også på Mandarin. Da han i 2018 måtte forklare Facebooks rolle i 2016-valget til USA’s Kongres, klarede han sig utrolig godt – han virkede langt smartere end de senatorer, der udspurgt ham. (Note 1)

Mark Zuckerberg horoscope

Mark Zuckerberg May 14, 1984 14.39 Dobbs Ferry, NY (AS 20.57) (Note 2)

Fødselstidspunktet for Zuckerberg er ikke helt pålideligt – vi kender ikke hans fødselstidspunkt, men jeg har valgt en korrektion, som virker en smule overbevisende. Hvis fødselstidspunktet er korrekt, så kommer Neptun på hans Descendant og i kvadrat til MC/IC aksen i 2020, hvilket vil skabe kaos i hans liv. Under alle omstændigheder er en kaotisk overgang på vej, fordi hans progressive Venus og Sol er ved at skifte tegn fra Tvilling til Krebs, hvor de straks danner en opposition til Neptun. En opløsning og omlægning vil opstå I denne periode, men det kan være en ganske god periode for hans filantropiske projekter – det kan endda være meget spirituelt berigende. Det er selvfølgelig ikke noget, der kommer til at gøre investorer særlig trygge; denne slags overgang smager for meget af kaos.

Intens og privat
Hvis man går ud fra, at Zuckerbergs Måne-Mars konjunktion er i 3. hus og i opposition til Solen in 9. hus, vil det harmonere godt med hans utrolige intellektuelle præstationer og hans indflydelse på verdens kommunikation. I sin indre ser han sig selv som en hacker, og han organiserer hackathons, hvor programmører arbejder intenst i en 24-timer periode for at opnå noget stort. Som han siger: ”Ideen er, at man kan bygge noget fantastisk på kun en nat”. Denne intense fokus skyldes oppositionen mellem hans Merkur og Pluto, som er eksakt inden for en halv grad. Det samme aspekt afspejler hans behov for at bevogte hans privatliv – mens hans kreation, Facebook, tjener stort på andre menneskers privatliv. Denne opposition findes også i USA’s horoskop og i den oprindelige lancerings dato for Facebook. Mere om det senere.

Magt og penge
Sent på natten på Zuckerbergs fødselsdag var der en måneformørkelse, som kanaliserer kosmisk energi til den utrolige magtfulde opposition mellem Mars i sit eget tegn Skorpion og Venus ligeledes stærk i Tyr. Det viser power, og det viser penge. Det er en uopslidelig kombination, som er med til at forklare, hvorfor Zuckerberg er en af verdens rigeste mennesker og måske den person i verden, som har største magt til at påvirke værdier og valg hos mænd og kvinder. At Mars også er i konjunktion med Saturn viser er ufattelig stærk vilje og en person, som kontrollerer sine følelser lige så effektivt, som has kontrollerer Facebook. Saturn på 12 grader Skorpion er i præcis sekstil til Jupiter på 12 Stenbuk – en astrologisk signatur for en magtposition i samfundet. Denne mand er uovervindelig.

Politisk ansvar
Det har han også brug for at være. I perioden op til USA’s 2016 valg blev Facebook manipuleret af russiske hackers, som skabt tusindvis af falske profiler for at skabe en politisk kaos, som var til Trumps fordel. Endvidere brugt Republikanere det britiske selskab Cambridge Analytica, som havde adgang til millioner af Facebook profiler, som blev brugt til at skræddersy annoncer til svingvælgere til Trumps fordel. Derfor måtte Zuckerberg stå skoleret i Kongres denne 10. og 11. april 2018. Det britiske parlament krævede også, at han kom til London for at forklare sig, men det gjorde han ikke.

Det interessante ved Kongres-horoskopet er den præcise kvadrat mellem Solen i Vædder til Pluto, kombineret med konjunktion mellem Saturn og Mars i Stenbuk. Den store trussel for Facebook er, at selskabet har fået for meget magt, og mange politikere, ikke mindst den demokratiske kandidat Elizabeth Warren, ønsker at se den splittet op. Facebook ejer også Instagram og WhatsApp, og derfor har det adgang til, hvad næsten alle amerikanere siger og sender til hinanden. I dette horoskop symboliserer Solen i Vædder konjunktion Uranus sandsynligvis Zuckerberg (Uranus transit aktiverer hans Merkur-Pluto opposition). Jupiter retrograd i Skorpion i præcis sekstil til Pluto viser Facebooks skjulte indflydelse samt Kongressens forsøg på at finde ud af, hvor meget information Facebook har, og hvordan informationen bliver anvendt.

Den rige finansmand George Soros sagde for nyligt i Davos, Schweitz, at Zuckerberg burde fratages kontrol af Facebook. Han siger: “Facebook fik Trump valgt og jeg ger bange for den vil gøre det samme i 2020”. I 2016 leverede Facebook et specialiseret hold til Trump kampagnen, som optimerede deres annonce kampagne. Soros påpeger, at Zuckerberg har haft to hemmelige møder med Trump i 2019. Det ene fandt sted den 19. september, da Mars var på 20.40 Jomfru i eksakt trigon til Pluto 20.40 Stenbuk. Hvad taler man om med en sådant aspekt, som er perfekt for hemmelige planer?

Politisk retning
Det er klart, at Zuckerberg kan lide magt og kan lide at styre tingene; han er hemmelighedsfuld og har det godt ved at være rig. Men han ser sig selv ikke som Big Brother, og hans handlinger viser stærke humanistiske værdier. Han siger: ”Det, der virkelig betyder noget for mig, er at gør verden åben”. Han modtager et løn på en dollar om året fra Facebook, og sammen med sin kone agter at give væk 99% af deres fælles rigdom i løbet af deres liv. Han kritiserede Trump for hans indrejseforbud mod muslimske lande, og støtter Black Lives Matter. Han hilser alle muslimer velkomne på Facebook, og siger: ”Min jødiske forældre fortalte mig, at vi må stå imod angreb og intolerance overfor andre grupper i verden”. Han støtter LGBT rettigheder. Ellers udtaler han sig ikke om sine politiske overbevisninger.

Facebook på aktiemarkedet
Selvom Zuckerberg synes at have de ”rigtige” holdninger, viser hans horoskop, at han er konservativ og kapitalist – horoskopet minder faktisk meget om det britisk Konservativ parti, som har Sol-Saturn i Skorpion i opposition til Måne-Pluto i Tyr. Hans horoskop er naturligt nok også i resonans med horoskopet for lanceringen af Facebook på aktiemarkedet i New York, som skete i maj 2012. Aktierne kostede $38 denne gang og er fem gange mere værd nu.

Facebook_IPO

Facebook IPO. May 18, 2012. 11.32 a.m. New York (AS 17.13 LE)

Facebook kunne næsten ikke have valgt en bedre lanceringsdato. Ascendantherskeren Solen, sammen med Jupiter og Merkur, er i konjunktion i 10. hus på Zuckerbergs egen Sol og i opposition til hans Mars, Måne og Saturn. Venus på 23 Tvilling i 11. hus trigon Saturn på stjernen Spica 23 grader Vægt i 3. hus, viser alle de venner, der skriver ustandselig til hinanden. Månen er eksalteret i Tyr og danner en trigon til Mars 9 grader Jomfru og Pluto 9 grader Stenbuk, hvilket giver overlevelsesevne, eksponentiel vækst og fanatisk perfektion.

Akilleshæl
Mars er også i opposition til Chiron 9 grader Fisk, og det kan tænkes, at det repræsenterer en Akilleshæl, som måske handler om, hvordan data kan misbruges. I kontrast til Twitter og YouTube tillader Facebook falske politiske annoncer for at ”beskytte” ytringsfrihed. Det passer Donald Trump fint, og han kommenterer: ”Jeg vil heller have at Zuckerberg laver præcist hvad han ønsker at gøre. Han har leveret et stort arbejde.” Så, hvis du var Mark Zuckerberg, uanset dine politiske overbevisninger, hvem vil du helst have til at vinde det næste valg – Elizabeth Warren, som ønsker at splitte Facebook op… eller Donald Trump?

Zuckerberg vil være I stormens centrum mange år i fremtiden. Det er forbløffende, at hans progressive Mars, retrograd i Skorpion, vender stationær direkte præcis på Saturn, hvor den dvæler i 20 år fra midt i tyvene til midt i fyrrene. Utroligt! I 20 år absorberer Mars energien fra Saturn i Skorpion, og det viser hans skæbne, som er at sidde på verdens mest magtfulde kommunikationsmiddel. Han konfronteres med samfundets hemmelige magtcentre, og det sætter ham under utrolig psykologisk pres. Når hans progressive Sol og Venus bevæger sig ind i Krebsens tegn over det næste par år i opposition til Neptun, kan det tænkes at han trækker sig tilbage fra sin centrale rolle som Facebooks CEO for at leve et mere fredfuldt familieliv.

Det er værd at bemærke, at da Mark Zuckerberg lancerede den første version af Facebook fra hans værelse på Harvard den 4. februar 2004, var Merkur på 26 Stenbuk. (Det er for resten et fantastisk horoskop, fordi Uranus er lige kommet ind i Fiskenes tegn i reception til Neptun i Vandbærer – den perfekte astrologiske signatur for Facebook venner). USA’s har Pluto 27 Stenbuk i opposition til Merkur, og den aktuelle Pluto-Saturn-Jupiter transit vil komme i konjunktion med starthoroskopets Merkur og i opposition til USA’s Merkur. Det kan vise en omstrukturering. Peter Theil, som var den første store investor i Facebook har lige solgt 80% af sine aktier. Hvis Trump taber valget i november 2020, kan det vise sig at være en smart handling.

Adrian Ross Duncan 17th February 2020

  1. Se Zuckerberg i Kongres her: https://youtu.be/EgI_KAkSyCw
  2. Korrektion af Lauren Delsack til 14.39 pm (Asc 20Vir58)