På nuværende tidspunkt, hvor USA ledes af en ”stabil geni”, som Trump gentagende gange beskriver sig selv, fæstnes Demokraternes forhåbninger på en hvilken som helst kandidat, som kan befri landet fra det frygtindgydende greb af en mand, som vandt sin popularitet via reality TV. Trump vakte genklang hos sit publikum ved at love en mur mod immigration, at beskytte kulindustrien og få jobs tilbage til USA fra udlandet, skrotte Obamacare (eller bare skrotte Obama) og rense ud i Washingtons sump.

USA’s tilstand
Denne appel til (hvide) vælgere var aldeles effektiv, fordi USA er et angstfuldt land med ringe socialhjælp. Mange har mistet deres arbejde, eller de har lavlønnet arbejde. Denne gruppe vælgere er blevet groft svigtet af Demokraterne i årtier. Selvom immigranter og globalisering er udråbt til Trumps syndebukke, er det ikke grunden til elendigheden blandt vælgerne i stater domineret af industri og landbrug. Der er faktisk dobbelt så mange immigranter i de øst- og vestkyst stater der stemmer Demokratisk. Grunden til elendigheden er den automatisering af manuelt arbejde, som har fundet sted over de sidste årtier. Med kunstig intelligens, som nu gør indhug på et helt nyt niveau af arbejdsfunktioner, såsom banker og administration, og senere med indførelsen af selvkørende køretøjer, forsvinder arbejdsgrundlaget i de kommende år for mange flere.

Mens USA officielt har kun 5% arbejdsløsheden, er virkeligheden meget højere, fordi mange amerikanere er enten holdt op med at søge et arbejde, som ikke findes, eller har et arbejde, de ikke kan leve af. Over flere årtier er realindkomsten gået ned for arbejder- og middelklassen, mens de rige tjener svimlende summer. Folk er rasende. Deres hævn er Donald Trump.

Præsidentens tilstand
Måske var der en del vælgere, som var tiltrukket af Trumps ligefremme politiske ukorrekthed, måske var kvinderne helt OK med at han befamlede dem (flere hvide kvinder stemt for Trump end for Hillary Clinton), og måske virkede han som et forfriskende alternativ til uattraktive folk som Ted Cruz. Og Hillary Clinton. Men intet godt kommer til et land, når en narcissist har magten. I sidste end bliver lander omstruktureret oppefra, idet de mennesker i administrationen som er uenige med narcissiten sorteres fra, indtil der kun er sykofanter tilbage.

De daglige tweets fra Donald Trump bekræfter bare, at der er noget helt galt. For nylige, i forbindelse med en helt kikset beslutning om at forlade Syrien og de kurdere, som har kæmpet side om side med amerikanske tropper, skrev han:

”Hvis Tyrkiet gør noget som jeg, i min store og uovertrufne visdom, betragter som uacceptabelt, så vil jeg ødelægge Tyrkiets økonomi og lægge den i ruiner. (Note 1)

Nu er Tyrkiet faktisk en NATO-allieret og Trump ligefrem inviterede Erdogan om at tage over. Men, tror USA’s vælgere, at han er så ufattelige vis, eller er det begyndt at dæmre, at han har skrækindjagende personlighedsbrister?

En lektion i astrologi
Trumps horoskop fortæller det hele. Han har en Løve Ascendant med Ascendantherskeren Sol i 10. hus – en selvstændig erhvervsmand med et stort ego. Konjunktionen mellem Solen og den Nordlige Måneknude tilføjer en drømmeagtig kvalitet og puster egoet op til en overnaturlige størrelse. Solen i Tvillingen i 10. hus viser, at kommunikation er vejen til succes, og konjunktionen med Uranus viser hans evne til at beherske medieverden. Den formørkede ”blodmåne” i Skytten i 4. hus afspejler hans projektioner på immigranter, som strømmer ind fra fjerne lande, samt blodbadet (hans ord) i amerikanske storbyer. Det er Sol-Uranus i Tvilling, som giver hans utrolige usammenhængende udtalelser og gentagelser. Trump Tower er symbolet for hans magt, og dens gyldne elevatorer afspejler måneknudes aksen, som skaber et kanal fra himlen til jorden, fra finanskongen til befolkningen (Månen i 4. hus).

Trump horoscope

Donald Trump June 14th 1946. 10.54 am. Jamaica, New York. AS 29.58 LE

Merkur, herskeren over Solen, er i Krebs i 11. hus, hvilket viser hans evne til at kommunikere med befolkningen, mens kvadraten til Neptun i 2. hus afslører hans løgnagtighed. Mars i konjunktion med Løve Ascendanten viser hans aggressivitet og bølle-adfærd, men også hans karisma. Han er den ideale soldat for den vrede vælgerbase. Sol-Uranus i trigon til Jupiter i 2. hus viser hans utrolige held, mens Neptun viser de mange konkurser han har haft. Han er en kriger, og han er heldig. Som han selv siger: ”Jeg har altid vundet, og jeg fortsætter med at vinde. Det er sådan det er.”

Rigsretssag
Ingen burde undervurdere Trumps evne til at sejre. Sol-Uranus trigon Jupiter er nærmeste definitionen af held. Han er en mand, som gentagende gang har brugt retten til at få hvad han ville, og det er en af grunden til, at en rigsretssag ikke nødvendigvis bliver et afgørende faktor for ham. De astrologiske understrøm i 2020 viser en kamp hele vejen igennem til december. Dette slag bliver toksisk og under bæltestedet, da retrograd Mars i Vædder aktiverer Jupiter-Saturn-Pluto stellium i Stenbuk hele tre gange i den sidste halvdel af året. I 2020 vil autokrater verden over kæmpe for deres eksistens, og bagefter vil nye politiske strukturer opstå.

I skrivende stund (oktober 2019) er Jupiter i præcis konjunktion med Trumps formørkede Måne – lige da rigsretssagens undersøgelse blev indledt. Trumps problem lige nu er, at Merkur er kommet ind i Skorpion, bevæger sig retrograd på 27 grader (i kvadrat til Trumps Mars) og aktiverer Saturn-Pluto tre gange. Information fra telefonsamtaler og mange skjulte forhandlinger bliver suget op til overfladen, og påfører Trump store skader.

I december kommer Jupiter ind i Stenbukken, hvor den begynder at strikke et retsligt mareridt sammen med Saturn og Pluto. Transit-grafen fra august 2020 til januar 2021 viser det utrolige sammenspil af disse sværvægter – noget som ikke er sket i hundredvis af år. Hvad man ikke kan se på grafen er konjunktionen af Mars, Jupiter og Pluto fra 22-24 grader Stenbuk i marts 2020, et mønster som laver ravage på Trumps Saturn 23.42 Krebs og lidt senere hans Venus 25.44 Krebs. Det bliver et afgørende øjeblik i rigsretssagen. Pluto går retrograd men kommer tilbage i opposition til Venus omkring Indsættelsen i januar 2021.

Planet transits 2020

Transit Graph: August 2020 – January 2021

Mars, Jupiter og Pluto repræsenterer et omfattende angreb på Trumps præsident status, og det tyder på at det hele smuldrer. Det er hvad Pluto gør, når den møder Saturn. De eksakte oppositioner er februar, juli og december 2020.

At kæmpe med alle midler
Grafen viser, at Mars går videre ind i Vædderens tegn, hvor den piruetter og bevæger sig retrograde på 28 Vædder to måneder før præsidentvalget. Det betyder at Mars danner kvadrater til Jupiter, Saturn og Pluto tre gange, hvilket kun forværrer konsekvenserne af den tidligere transit i marts til hans Saturn og Venus. Det henviser måske til Trumps økonomiske imperium, hvor flere hemmeligheder tvinges frem, for eksempel i forbindelse med hans tidligere regnskaber. Måske kommer der ekstra opmærksomhed på hans misbrug af kvinder også. Men en ting er sikker: Trump vil kæmpe som en tiger, og det er en meget farlig periode for USA. Trumps henkastede bemærkninger om borgerkrig kan blive til mere, eller en udenrigs ”krise” kan måske fremskaffes for at aflede befolkningens opmærksomhed.

Bernie Sanders
Trump er selvfølgelig kun en side af sagen. På den anden side ser der ud til at være tre hoved modkandidater: Joe Biden, Elizabeth Warren og Bernie Sanders. De er alle sammen op i alderen – over 70 år gammel – og Sanders i særdeleshed er sårbare, da han har fik et hjerteanfald for nyligt.

Bernie Sanders horoscope

Bernie Sanders Sep 8th 1941. Brooklyn. Time Unknown. (Solar chart)

Crazy Bernie (som Trump kalder ham) har Solen på 15 grader Jomfru i kvadrat til Jupiter 19 Tvilling, hvilket afspejler en klog debattør, som mestrer selv de mindste detaljer. Desværre aktiverer transit Neptun denne kvadrat helt op til valget, hvilket tyder på høje forventninger, som løber ud i sandet. Hans Måne i Vædder er i konjunktion med Mars – et klart tegn på hans lidenskab og selvstændighed. Opposition fra en stærk Mars til en stærk Venus i Vægt viser rene motiver og et behov for at kæmpe for retfærdighed, et træk som forstærkes af en vidunderlig trigon til Jupiter. Det er en mand som mestrer retorik lige så godt som Trump ødelægger den. Endelig kan man se at trigonen mellem Saturn-Uranus og Neptun-Merkur viser hans revolutionære engagement i socialistiske idealer. (Saturn-Neptun aspekter forbindes med venstreorienteret politisk idealisme.)

I øjeblikket er transit Pluto i kvadrat til hans Mars-Venus opposition, hvilket viser det intense pres, han er under. Man kan vinde eller tabe med dette aspekt, men det ser ud til at han bliver elimineret som kandidat, ikke mindst fordi Mars-Jupiter-Pluto rammer Mars-Venus op til det Demokratiske primærvalg. En anden ting er, at Sanders’ horoskop ikke har en særlig god resonans med USA’s (Sibley) horoskop; hans Saturn er kvadrat USA’s Måne for eksempel, hvilket ikke tyder på større popularitet hos den amerikanske befolkning.

Joe Biden
Sleepy Joe (Trumps yndlingsnavn for Biden) har ført i meningsmålene for det mest af 2019, og som resultat er han blevet fokuspunktet for en stærkt finansieret smædekampagne, som lige nu eksploderer i ansigtet på Trump og er årsag til rigsretssagen, idet han prøvede at tvinge Ukraines præsident til at lave en ”undersøgelse” af Bidens søns påståede korruption i Ukraine. Biden er ingen svækling. Han har fire planeter i Skorpionen tegn, inklusiv Mars som er i kvadrat til Pluto. Dette aspekt er grunden til, at der har været klager over Bidens nærgående adfærd over for kvinder – Mars kvadrat Pluto respekterer ikke andres private rum og der er seksuelle undertoner – Harvey Weinstein har præcis det samme aspekt.

Joe Biden horoscope

Joe Biden. Nov 20th, 1942. 8.30 am Scranton, PA. AS 3.11 SG

Biden har en meget bedre resonans med USA’s horoskop, ikke mindst fordi hans Jupiter på 25 grader Krebs er på USA’s Merkur, og solen på 27 Skorpion er kvadrat USA’s Måne. Hans Saturn er præcis på landets Uranus også. Af de tre hovedkandidater er han den eneste, hvor vi kender fødselstidspunktet. Det viser en MC-IC akse på 19.54 Jomfru-Fisk, og derfor bliver den aktiveret af transit Neptun i løbet af 2020. Han burde gå på pension og begynde at fiske. At hans progressive IC er på Saturn kan gå den ene veje eller den anden – større ansvar eller slutningen af en politisk karriere.

Elizabeth Warren
Warren fik kælenavnet Pocahontas af Donald, fordi hun fortalte, at hun havde Cherokee blod i årene. Det har hun faktisk – en 64. tyvende del – og hun iscenesat en pinlig DNA test episode, som kun vakte Cherokee indianernes foragt. Det er guf for Trump. Som han sagde for nyligt:
”Jeg ramt hende med Pocahontas, og ramt hende hårdt. Det så ud til at hun var ude af billedet… men no problem, vi genopliver det. Det kan genoplives. Det bliver genoplivet” (Note 2)
(Trump kan ikke lade være med at sige tingene mindst tre gange – det er hans Tvilling natur.)

Warren har en meget magtfuld Sol-Uranus konjunktion på 0 Krebs og måske kommer hendes følelser for Indianer slægtskab derfra – det er en familie myte. Der finder en solformørkelse på 0 Krebs sted omkring den Demokratiske konvention, hvilket tyder på at hun bliver kåret som kandidat. Angela Merkel har en Sol-Uranus konjunktion i Krebs (og det har Canada også). Trump har selvfølgelig også en Sol-Uranus konjunktion, så mødet mellem de kommer til at fremkalde interessante gnister.

Hun har også en Merkur-Mars konjunktion i Tvilling i trigon til Neptun, så hun skal passe lidt på med historiefortællinger. Merkur-Mars er præcis på USA’s Uranus, hvilket giver god resonans med landet, specielt når hun præsenterer revolutionære ideer. Set fra et europæiske perspektiv har hun nogle rigtige gode planer: Medicare for alle, beskatning af de superrige, lempelse af studenter gæld, og hun leverer ideerne på en meget inspirerende måde.

Elizabeth Warren. Jun 22nd, 1949 Oklahoma City. Time Unknown (Solar chart)

Warren har et stærkt horoskop, ikke mindst fordi Månen er eksalteret i Tyr sekstil og i gensidig reception med Venus i Krebs, hvilket tyder på, at hun kan bringe stabilitet, harmoni og velstand. Det er et meget smukt aspekt.

I sin karriere har hun kæmpet for gældsplagede familier ved at ændre konkurslovgivningen, og hun har altid bekæmpet korruption og magtmisbrug. Hun kom i karambolage med Joe Biden i Kongres tilbage i 2005, da hun forslog indgreb mod kreditkort selskaber, og denne gang var Biden på bankernes side.

Det interessante ved Warrens horoskop er, at hun har Jupiter på 0 grader Vandbærer. Det er præcis det samme sted som Obamas Jupiter. Der er tre signifikante faktorer i denne forbindelse. For det første sker Indsættelsen den 20. januar efter hvert valg, hvor Solen altid er på 0 Vandbærer, så det er godt at Jupiter befinder sig her, når befolkningen jubler. Nummer to: Ved valget den 3. november 2020 kommer USA’s progressive Måne på 0 grader Vandbæreren. Nummer tre: den 21. december 2020 kommer Jupiter og Saturn i konjunktion på 0 Vandbærer, hvilket er den første i en serie konjunktioner i luftegn og varsler et nyt æra. Warrens Jupiter er apex i en ”Guds finger” mønster (dobbelt quincunx) til Sol-Saturn sekstilen, og dette skæbnesvangre mønster aktiveres derfor efter valget og inden indsættelsen. Sol, Saturn og Jupiter viser politisk succes.

Ved valget har Elizabeth Warren en progressiv Sol-Saturn konjunktion, hvilket kunne tyde på mere ansvar. Dette aspekt er kvadrat hendes Mars-Merkur konjunktion, og den slags aspekt sker tit for amerikanske præsidenter, fordi de omgives pludselig af en masse sikkerhedsvagter, hvilket begrænser deres bevægelser.

Præsident i fire år
For nogle år siden skrev jeg en artikel, som konstaterede, at hvis Hillary Clinton blev valgt i 2016, så vil hun kun beholde posten i fire år. De samme argumenter passer til en hvilken som helst præsident valgt i det år – også til Trump. Det er fordi, at der er en massiv ophobning af transitter i Stenbuk inden 2021, hvilket viser autokratiets voksende styrk. Men pludselig ændres det hele, da Jupiter og Saturn kommer ind i Vandbærer lige efter valget, og det virker usandsynligt at en præsident kan overleve denne overgang. En Jupiter-Saturn konjunktion opstår hver 20. år og hver 5. valg, og i 2000, 1980 og 1960 var den siddende præsident erstattet af en ny.

Horoskopet for indsættelse i 2020 viser et helt nyt sæt astrologiske indflydelser med en Sol-Jupiter-Saturn konjunktion i Vandbærer, som aktiverer Warrens Jupiter. Det kunne passe godt til Warrens mange nye planer for at skabe bedre forhold for almindelige amerikanere. I horoskopet er der også en præcis Mars-Uranus konjunktion i Tyr i kvadrat til planeterne i Vandbæreren. Det er faktisk en ret højreorienteret mønster, og måske viser det en stor konflikt med de etablerede økonomiske magtfaktorer. Det kunne også viser radikale skridt for at forbedre økonomisk ulighed.

Horoskopet for Valget
Solen er altid i Skorpion ved et USA valg, men for første gang siden 1936 befinder Solen sig i opposition til Uranus. Det kan vise en radikale ændring for den siddende præsident. Når man tager i betragtning, at transitterne i Stenbuk er i en tæt opposition til Trumps Saturn og Venus, vil han være upopulær og udsat for juridiske censur. Ved valget er måneknuderne tilbage på Trumps måneknuder, og december formørkelsen falder præcist på hans måne, så klokkerne ringer for hans exit.

2020 US Election

US Election. November 3rd 2020. 7.00 Washington AS 14.58 SC

Der er også fascinerende at se, at Merkur er stationær og bevæger sig direkte ved valget den 3. november på 24.54 Vægt, og den dvæler i en præcis kvadrat til Saturn i Stenbuk hele denne uge. Da Merkur kom første gang på 24 Vægt i september, var den kvadrat Jupiter, Saturn og Pluto, og det virker som om Merkur leverer sin endelige dom ved valget. Planeter i Vægt i kvadrat til Saturn vejer tungt på retfærdighedens vægtskål, og det er det værd at huske, at Demokraternes leder i Kongres – Nancy Pelosi – indledt rigsretssagen med Venus i Vægt i præcis kvadrat til Saturn i september 2019.

Donald Trump har altid været heldig og han overrasker. Rent statistisk bliver siddende præsidenter næsten altid genvalgt. Alligevel tvivler jeg på, at han kan vikle sig udenom sin undergang. Hvis han taber, skal han flytte. For dem, som ikke ønsker at se ham genvalgt, er der trøst i at konstatere, at Trumps progressive måne er i kvadrat radix Uranus en måned før valget, og i kvadrat til progressiv Uranus ved Indsættelsen, hvilket tyder på flytterod derhjemme. Hans progressive IC-MC akse er også på progressiv Saturn. Det er kun en mindre indikation på en flytning, men der er heller ikke langt fra det Hvide Huse til Trump Tower.

Hvis man antager, at ingen andre kandidater når til top tre positioner, så vil den næste præsident være Biden, Sanders eller Warren. Sanders klarer det ikke; Biden når langt, taber og tager på fisketur. Guds finger peger på Madam President.

Adrian Duncan
October 15th, 2019

  1. “If Turkey does anything that I, in my great and unmatched wisdom, consider to be off limits I will totally destroy and obliterate the economy of Turkey”
  2. “I did the Pocahontas thing. I hit her really hard, and it looked like she was down and out… But don’t worry, we will revive it. It can be revived. It will be revived..